Hear ry

perustiedot ja vuosikertomukset | säännöt | liity jäseneksi

HEAR RY:N TOIMINTASUUNNITELMA 2008-2009

RADIO HEAR

Radion toimitetun ohjelman mr pyritn lismn. Uusia ohjelmia ja kuuntelijoita pyritn hankkimaan tiedottamalla toiminnasta ja sen avoimuudesta ahkerammin lehdiss, tapahtumissa, flaikuilla, julisteilla, nettifoorumeilla yms.

Teosto-vapaan musiikin hankkimiseksi yritetn yhteistyhn muiden Teosto-vapaata musiikkia kervien ja levittvien tahojen kanssa, muun muassa mikseri.netin. Nettisivuja kehitetn eteenpin, jotta esimerkiksi ohjelmien sisllist voisi helposti kertoa kuuntelijoille.

Tulevana vuonna lhetetn yh enemmn muidenkin jrjestmi tapahtumia ja pyritn laajentamaan radiotoimintaa uusiin kaupunkeihin.

TAPAHTUMAT

Linnunlaulupubi-klubi jatkaa Rovaniemell ja Jyvskylss. Niden kaupunkien lisksi tapahtumia on tarkoitus alkaa jrjest ainakin Helsingiss, Tampereella ja Torniossa. Hearin oppipoika aloittaa Helsingin alueen toiminnanjohtajana kesll 2008.

Tiedossa olevia suurempia tapahtumia, joissa Hear ry on jrjestmss tai mukana ovat muun muassa Beat vs Rally syksyll 2008, Syksyn avaus festivaalit syyskuussa 2008 yhteistyss NS.Klubin kanssa, ambient-tapahtuma Mielikuvia 2 tammikuussa 2009, Ylkaupungin y 2009 sek Hear Radio Piv 5.

Hearin jrjestmist tapahtumista tiedotetaan alkavana toimivuotena tehokkaammin. Kaikista suuremmista tapahtumista pyritn tarjoamaan sanomalehdille tiedote, jossa kerrotaan esiintyvist artisteista yms. Tiedottamisen tehostamiseksi hallitukseen nimitettiin tiedottaja.

Tapahtumien psymaksut pyritn jatkossakin pitmn mahdollisimman alhaisina.

TEKNIIKKA

Hear ry:n kytss olevien palvelinten luotettavuutta, tehoa ja ominaisuuksia kehitetn eteenpin. Muun muassa varmuuskopiointia aletaan harrastaa entist aktiivisemmin ja korvataan rikkinisi ja rikkoutumassa olevia laitteita uusilla. Hearille pyritn saamaan lis ja laadukkaampaa lhetyskalustoa.

Yhdistyksen teknisist asioista vastaamaan hallitukseen nimettiin teknikko.

TALOUS

Hear ry hakee apurahoja toimintaansa varten. Apurahoja pyritn hakemaan jrjestelmllisemmin ja tyttmn laput ajoissa.

Tilintarkastuskytntj pyritn kehittmn ja samaan yhdistyksen rahaliikennett helpommaksi hoitaa.

MUUTA

Hear ry osallistuu mys tulevana toimivuotenaan tapahtumiin, joissa voi tiedottaa toiminnastaan, muun muassa yliopistojen jrjestmessuille.

Hear ry pyrkii kaikessa toiminnassaan ottamaan huomioon energiatehokkuuden ja ympristystvllisyyden, muun muassa vlttmll kertakyttisyytt ja turhaa matkustamista. Yhdistys pyrkii toimimaan mahdollisimman epkaupallisesti ja toimimaan yhteistyss lhinn samat arvot jakavien tahojen kanssa.

Yhdistys pit kiinni periaatteestaan, ett toiminta on hallitukselle ja jsenille mukavaa eik lhde mukaan mihinkn sellaiseen, mik tuntuu liian ikvlt tai raskaalta.

KATSO MYS

LINKKEJ