HÖSTFEST 2016 | Syksyinen undie-musiikin festivaali

LIPUT

PE-LA ILTALIPUT (Ilokivi) 

2pv 35/30 EUR (alennus opiskelijoille, työttömille ja muille vähävaraisille) 
1pv 22 EUR

Lauantai-iltapäivän ikärajattomaan osioon on pääsy millä tahansa lipulla ilman erillistä maksua. Mahdolliset lapset ja muut perheenjäsenet voi ottaa mukaan. Lippuja myydään myös erikseen ovelta 5€/henkilö tai 10€/koko perhe.

Lauantain Samurai Rauni Reposaarelainen -elokuvanäytökseen on pääsy 2pv:n lipulla tai lauantain lipulla ilman erillistä maksua niin kauan kuin paikkoja riittää. Lippuja myydään rajattu määrä myös ennakkoon tällä sivulla. Lippuja myydään ovella erikseen hintaan 5€. HUOM: Paikkoja näytökseen on rajatusti!

PUUHAPUSSI

Puuhapussi sisältää kaikki viikonlopun liput, puuhakirjan, tarran, pinssin, brunssi-alennuslipun (-2€), olut-alennuslipun, sätkykissan ja Höstfest-tatuoinnin. Rajoitettu määrä. 

Hinta: 40/35 EUR (alennus Hear ry:n jäsenille)


Puuhapussi

MYYNTIPAIKAT

Festarin ennakkolippuja myydään tällä hetkellä Bar Vakiopaineessa (Kauppakatu 6, Jyväskylä) käteisellä perjantaihin 14.10. kello 19 saakka. Kaikkia lipputyyppejä on toistaiseksi myynnissä.

Lippuja on myynnissä myös festari-iltoina ovella perjantaina 14.10. kello 20 alkaen sekä lauantaina 15.10. kello 15 alkaen.

 

SAMURAI RAUNI REPOSAARELAINEN -ENNAKKOLIPUT

VARAA LIPPUJA (vain 2pv/lauantain lipun ostaneille)

Lipun ostaneiden ennakkovarauksia ei valitettavasti pystytä ottamaan enempää vastaan. Sisään näytökseen pääsee ovelta saapumisjärjestyksessä festarirannekkeella niin kauan kuin paikkoja riittää. Ajoissa saapumalla varmistat paremman paikan!


OSTA LIPPUJA

Ennakkolippuja ei valitettavasti pystytä myymään enempää. Sisään näytökseen pääsee ovelta saapumisjärjestyksessä niin kauan kuin paikkoja riittää. Ajoissa saapumalla varmistat paremman paikan!