Order of the Living on elektroakustinen progeyhtye, jonka esikuvina ovat mm. Art Zoyd, Magma, Talking Heads ja Tangerine Dream. Terry Rileyn In C -teoksen esitys on huomattava laajennos yhtyeen toiminnassa ja sen ensimmäinen varsinainen live-esiintyminen.

Yhtye rakentuu perustalle, jonka muovasi yhtyekollisio Disorder of Deadeight/Mörkö (1998-2013), jotka keskittyivät äänitemusiikkiin. Keskeistä näiden yhtyeiden tuotannossa oli proseduraalinen musiikillinen muutos albumien sisällä ja välillä. Yhtyeet tekivät yhteensä 9 julkaisua: 7" (2005), kasetin (2006) ja 5 cd:tä (2002, 2006, 2008, 2012, 2013 sekä vinyyli-LP:n (2013), tuorein ja viimeinen ep odottaa vielä julkaisua fyysisessä formaatissa.

Tämänkertainen "In C"-kokoonpano koostuu paikallisista muusikoista, jotka ovat kaikki tahoillaan hyvin aktiivisia. Kokoonpanossa soittavat näillä näkymin Jari-Matti Nurminen, Ville Puronaho, Janne Kaipainen, Mikko Määttä, Jaakko Peltonen, Ville Huovinen, Jari Kaukua, Kalle Keränen, Heidi Elmgren, Ville Mustonen, Pekka Huttunen, Keijo Koskenharju, Sami Keinänen, Mikko Mäkitalo sekä Petrus Piironen.

Yhtye on myös työstämässä studiolevyä pienemmällä kokoonpanolla: (linkki)
Höstfesteillä kuullaan yhtyeen oman materiaalin olemassaolosta huolimatta vain Terry Rileyn klassikkoteos "In C".

 

Ilokivessä perjantaina kello 20:15.

WWW: http://en.wikipedia.org/wiki/In_C


SHARE:    COMMENT:

sano spam:


YHTEISTYÖSSÄ