LIPUT

ILTALIPUT (Ilokivi) 

2pv 28/25 EUR (alennus opiskelijoille, työttömille ja muille vähävaraisille) 
1pv 17 EUR 

PÄIVÄKLUBI (Vakiopaine) 

Ohjelma: 6 EUR 
Keittolounas: 5 EUR (vegaaninen/kasvis) 

Liput myynnissä vain ovelta (rajoitetusti). 

PUUHAPUSSI 

Puuhapussi sisältää kaikki viikonlopun liput sekä keittolounaan päiväklubilla, puuhakirjan, höroskoopin, tarroja, flaikun, kartan, magneetin, puuhapussin käyttöohjeen yms. Vain ennakkomyynnissä. Rajoitettu määrä. 

Hinta: 35/30 EUR (alennus Hear ry:n jäsenille) 

MYYNTIPAIKAT 

Voit ostaa ennakkoon yhden ja kahden päivän lippuja baari Vakiopaineesta (Kauppakatu 6) ja tältä sivulta. Hear ry:n jäsenenä voit ostaa ennakkoon myös superalennuslippuja kahdelle illalle hintaan 20 euroa sekä Puuhapussin hintaan 30 euroa. Katso ohjeet jäsentilaamiseen ja jäseneksi liittymiseen alempaa. 

Lippuja myynnissä mahdollisuuksien mukaan myös ovelta. Huom: päiväklubille myydään yhteensä vain 100 lippua, joista korkeintaan puolet ovelta. Ole siis ajoissa! 

OSTA LIPPU 

Voit ostaa lippuja ovelta festarin alkaessa 11.10. kello 19 alkaen. Lisäksi ennakkolippuja myydään siihen asti myös Vakiopaineessa (Kauppakatu 6, Jyväskylä). Nettilipunmyynti tällä sivulla on päättynyt. 

Hear ry:n jäsenet saavat ennakkolipuista superalennuksen! Kannattaa siis liittyä viimeistään NYT, koska liittymismaksu on vain 10 euroa ja jäsenyys on elinikäinen. Jäsenlippuja myydään vain tämän nettisivun kautta. 

Alennuslipun ostaneiden jäsenyys tarkistetaan. Liittymismaksu tulee suorittaa ennen tilausta. Ohjeet liittymiseen löydät Hear ry:n sivuilta

Huom! Nettilipunmyynti on päättynyt festivaalien päättymisen johdosta! Näkemisiin!


YHTEISTYÖSSÄ