Nelihenkinen helsinkiläinen Panssarijuna soittaa trauma bluesia, joka on keitos bluesia, countrya, punkkia ja rillumareitä. Soppaan tuovat maustetta matkalaukusta ja kiljuämpäristä tehdyt rummut, päihteiden, jälleensyntymän ja paholaisen välimaastossa liikkuvat suomenkieliset sanoitukset sekä totaalisen epäonnistunut itselääkintä.

“Hank Williams sanoi, että hyvässä kantribändissä pitää olla aina yksi kylähullu. Meillä on neljä”, Panssarijunan laulaja-lauluntekijä Johnny Wittu sanoo.

Panssarijunan debyyttialbumi Haistoin kerran näätää julkaistiin huhtikuussa 2013 ja on ollut arvostelumenestys. Soundi, Rumba, Sue, Nuorgam ja Blues News ylistivät sitä. Keskisuomalainen julisti levyn “modernin suomalaisen bluesin klassikoksi”. LP:n ensimmäinen painos myytiin loppuun hetkessä ja toinen painos viedään parhaillaan käsistä. Tänä syksynä levystä on otettu myös kasetti- ja cd-painokset. Panssarijuna on tiukassa keikkakunnossa. Yhtyeen esiintyminen Flow-festivaalilla Helsingissä elokuussa veti salin täyteen.

Haista itse:
http://panssarijuna.bandcamp.com/

http://www.soundi.fi/jutut/keikat/faarao-pirttikangas-talmud-beach-panssarijuna-2442013-telakka-tampereSHARE:    COMMENT:

sano spam:

YHTEISTYÖSSÄ