HÖSTFEST 2012 PÄIVÄKLUBIHöstfestin päiväklubi järjestetään Vakiopaineessa, osoitteessa Kauppakatu 6. Ovet aukeavat ja ohjelma alkaa kello 12 ja siirtyminen takaisin Ilokiveen tapahtuu iltaseitsemän tienoilla. Ohjelmaa on kahdessa eri kerroksessa - kellarissa nähdään animaatioita ja yläkerrassa livekeikkoja sekä CJ S.Cousteau.

FB-event: https://www.facebook.com/events/100392273452254/

LIPUT

Sisäänpääsy päiväklubille 6 euroa. Brunssi 6 euroa. Lippuja myydään vain ovelta (kello 12:00 alkaen) sekä puuhapusseissa.

BRUNSSI

Päiväklubilla tarjotaan järjestäjien omin käsin leipoma, kokkailema ja tarjoilema syksyinen brunssi. Tarjolla mm. tuoreita sämpylöitä, itsepuristettua omenamehua, omenasosetta, muutamaa erilaista hummusta, suolakurkkuja, silliä, kahvia, teetä, kananmunia, puuroa, ym. herkkuja. Ruokaa on tarjolla kello 12-15.

ALAKERRAN ESIINTYJÄTPekko Käppi on jouhikon - vanhan Karjalan kumaran lyyran soittaja. "Hänen käsissään kielten karkea ääni huojuu karun ja kauniin välillä - likaisena ja puhtaana. Hänen suunsa välittää ajattomia ja tummia vanhoja lauluja kirjoittamattomista perinteistä”.

Käppi sai jouhikon vuonna 1997 Kaustisella, josta lähtien hän on tutkinut jouhikkoperinnettä sen mestarisoittajien kanssa Suomessa, Virossa ja Ruotsissa.

[ Lue lisää ]“Mie oon siis yhen miehen bändi, soitan bassoo sellasesta pikkuvahvarista ja huudan.”

[ Lue lisää ]Ei Mikko Alatalo on oululainen noin kolmihenkinen trio joka esittää Alatalo-Rinteen kappaleita arvoja ravistelevalla otteella, jossa huumori on lähellä mutta kaukana.

Yhtyeen jäsenet ovat J. A. Mäki (laulu) Kari Miettunen (kitara) Antti Annunen (basso).

Musiikillista taustaa soittajilta löytyy mm. seuraavista kokoonpanoista: Radiopuhelimet, Taskumatit, Mieskuoro Huutajat, Luxury Spit, Luxor, Natisuta Hetekata, Newspaper Joe, J. A. Alamäki, Maurice Whitle Sports (France), Henrik Ollanketo und Mannerheim Dance Factory, Posliinitontut, Oxedus, Humboldt'n merivirta, Pakoputket, Ei!Ei!, Duo Itsensäsivistäjät, Mauri Anneli Numminen & Costa Rica Soul Quartet, Aamen ja Nti Plottis, Duo Paavo & Kari plays The Doors suomeksi jne.

Lue lisää ]

Lisäksi yhtyeiden hiljentyessä kasetteja soittaa CJ S.Cousteau.

KELLARIN ELOKUVANÄYTÖSTurun Taideakatemian opiskelijoiden animaatioita. Näytöksen on koostanut Jenni Rahkonen ja sen kesto on noin 40min.

Nähtävät elokuvat:

Kuhina
ohjaus: Joni Männistö
Lapsi löytää kuolleen linnun sisältä elämää ja alkaa leikkiä sen kanssa.

Sivussa
Ohjaus: Heta Jokinen
Kaikki tarvitsevat pakopaikan, mutta se voi olla paperisen ohut.

Hänen tilanne
Ohjaus: Jenni Rahkonen
Hän lakkaa pyörimästä maapallon mukana.

Piirongin piiloissa
ohjaus: Sanni Lahtinen
Minkä mahtaa piironki, kun pieni ilkikurinen vieras sotkee hänen laatikkonsa?

Keinu
Ohjaus: Heta Bilaletdin
Yksinäinen lapsi löytää sattumalta teleportin.

Sadasviideskymmenes päivä
Ohjaus: Pauli Laasonen
Lapsuuden kangastukset kummittelevat läpi elämän.

AIKATAULU