LIPUT

ILTALIPUT (Ilokivi)

2pv 25/15 EUR (alennus Hear ry:n jäsenille)
1pv 17 EUR

Normaalihintaiset liput myynnissä ennakkoon Jyväskylän Ilokivessä (keikkailtoina) sekä Vakiopaineessa (ma-su 14-02). Lipunmyynti festareilla alkaa ovien auetessa kello 19:00 perjantaina 5.10.

PÄIVÄKLUBI (Vakiopaine)

Ohjelma: 6 EUR
Brunssi: 6 EUR (vegaaninen/kasvis)

Liput myynnissä vain ovelta (rajoitetusti).

PUUHAPUSSI

Puuhapussi sisältää kaikki viikonlopun liput sekä brunssin päiväklubilla, puuhakirjan, höroskoopin, yllätyksiä, yms. Vain ennakkomyynnissä. Rajoitettu määrä.

Hinta: 35/25 EUR (alennus Hear ry:n jäsenille)
** PUUHAPUSSIT LOPPUUNMYYTY **

Katso kuva!

MYYNTIPAIKAT

Voit ostaa ennakkoon yhden ja kahden päivän lippuja baari Vakiopaineesta (Kauppakatu 6) ja Ilokivestä (Keskussairaalantie 2, keikkailtoina). Hear ry:n jäsenenä voit ostaa ennakkoon myös superalennuslippuja kahdelle illalle hintaan 15 euroa sekä Puuhapussin hintaan 25 euroa. Katso ohjeet jäsentilaamiseen ja jäseneksi liittymiseen alempaa.

Lippuja myynnissä mahdollisuuksien mukaan myös ovelta. Huom: päiväklubille myydään yhteensä vain 100 lippua, joista korkeintaan puolet ovelta. Ole siis ajoissa!

ONNIBUSSIMATKA 5 EUROLLA


Ostettuasi pääsylipun Höstfesteille, voit ostaa erityisalennuksella 5 euron hintaan matkalipun Onnibus-vuorolle Jyväskylään joko Oulusta, Tampereelta, Turusta tai Helsingistä. Lippuja voi ostaa 1.-7.10. väliselle ajalle. Halutessaan matkan voi ostaa myös toiseen suuntaan.

Mukaan matkalle tarvitset Höstfest-lipun (1pv/2pv), johon on kirjoitettu Onnibussin verkkokaupasta lipunoston yhteydessä saatava lippukoodi. Kuljettaja tarkastaa tämän koodin avulla, että matkalipun ja Höstfest-lipun ostaja ovat sama henkilö.

Onnibus-lipun voit ostaa täältä: http://www.onnibus.fi/hostfest

Kirjoita Onnibussin verkkokaupasta saamasi lippukoodi Höstfest-lipun takapuolella olevan Onnibus-logon oikealle puolelle eli tässä kuvassa esiteltyyn ympäröityyn kohtaan:Huom, alennuslippuja voi ostaa vain etukäteen, pelkkä Höstfest-lippu bussissa ei oikeuta alennukseen.

OSTA LIPPU


Voit ostaa lippuja ovelta festarin alkaessa 5.10. kello 19 alkaen. Lisäksi ennakkolippuja myydään siihen asti myös Vakiopaineessa (Kauppakatu 6, Jyväskylä). Lipun voi myös noutaa sovitusti toimistoltamme, osoitteesta Kauppakatu 2 D, Jyväskylä.

Hear ry:n jäsenet saavat ennakkolipuista superalennuksen! Kannattaa siis liittyä viimeistään NYT, koska liittymismaksu on vain 10 euroa ja jäsenyys on elinikäinen. Jäsenlippuja myydään vain toimistolla.

Alennuslipun ostaneiden jäsenyys tarkistetaan. Liittymismaksu tulee suorittaa ennen tilausta. Ohjeet liittymiseen löydät Hear ry:n sivuilta.