UUTISET | OLEELLISIMMAT ASIAT | ESIINTYJÄT | AIKATAULUT | OSTA LIPPUJA | RADIO | MEDIA
--------------------------------------------------------------------------------------

Lipunmyynti on päättynyt, koska festari meni jo! Nähdään taas...

---

Kahden päivän iltalippuja voit ostaa ennakkoon hintaan 20 euroa Jyväskylän Levykauppa Äxästä (Väinönkatu 7, HUOM: VAIN KÄTEISELLÄ!), baari Vakiopaineesta (Kauppakatu 6), Ilokivestä (Keskussairaalantie 2, keikkailtoina) ja suoraan Hear ry:ltä. Hear ry:n jäsenenä voit ostaa myös superalennuslippuja 10 euron alennuksella. Katso ohjeet tilaamiseen ja jäseneksi liittymiseen alempaa!

2pv lippuja myynnissä rajatusti myös ovelta.

Päiväklubin ohjelma 6EUR + brunssi 5EUR sisältyvät puuhapussin hintaan, mutta lippuja myydään myös ovelta ja ruokaa Ylä-Ruthin tiskiltä.

1 päivän iltalippuja myydään vain ovelta hintaan 12 euroa.

Kylän kovin lippupaketti on kuitenkin...

HÖSTFEST-PUUHAPUSSI!

Tarjolla on erikoispainos Höstfest-puuhapusseja, jotka sisältävät:Puuhapussin hinta on 30EUR ja niitä myy Vakiopaine, Ilokivi ja Hear ry. Osta vaikka pikkujoululahjaksi!


Jokainen puuhakirja on erilainen ja jokaisessa on
erilainen Hear-eläin


Huom! Puuhapussien myynti netin kautta on päättynyt! Jonkin verran on vielä jäljellä Bar Vakiopaineessa

Puuhapusseja on myynnissä rajoitetusti.

----

TILAA LIPPU HEAR RY:LTÄ / TILAA ALENNUSLIPPU

Voit tilata lippuja ja puuhapusseja suoraan Hear ry:ltä maksamalla lipun hinnan+postikulut 0,75 EUR tilillemme ja lähettämällä haluamasi postitusosoitteen osoitteeseen liput(at)hear.fi. Voit toki maksaa myös pelkän lipun hinnan ja noukkia liput nimeäsi vastaan festarin lipunmyynnistä. Halutessasi voimme kääriä lippuset/pussisen nättiin joulupakettiin.

Hear ry:n jäsenet saavat ennakkolipuista superalennuksen! 2pv lipun saa kympillä ja puuhapussi maksaa vain 20 euroa. Kannattaa siis liittyä viimeistään NYT, koska jäsenmaksu on koko loppuelämäksi vain 10 euroa.

MAKSUTIEDOT LIPUNOSTOON:

Tilinumero: FI35 5290 0220 2461 00
Saaja: Hear ry
Viite: 10210 (muistathan käyttää!)
Summa: ostettavien lippujen hinta + mahdolliset postikulut 75 senttiä

Jäsenalennuslipun ostaneiden jäsenmaksun hoitaminen tarkistetaan. Jäsenmaksua ei voi maksaa samalla viitenumerolla kuin festarilippua. Ohjeet liittymiseen löydät Hear ry:n sivuilta.

Kiitos - Kuulemiin - Näkemiin!