A-radion historia ja tulevaisuus

A-radion historia ja tulevaisuus

Tervetuloa A-radioon, asiattomaan radio-ohjelmaan, jossa ensimmäiset biisit soitettiin jo joskus vuoden 1999 tienoilla kokoelmalevyltä PC:n CD-asemilla. Silloin juontajia oli yksi ja miehet rautaa. Kimmosta tuli sidekick ja sitten A-radio jo kuopattiinkin. Hautajaisista muutaman vuoden päästä syntyi uudenlainen täysin virtuaalinen A-radio, jossa kaikki kolme juontajaa juonsivat lähetystä eri paikasta ja mikrofonia pidettiin sisäpelikengässä. Samalla joukkoon liittyi Markku ja taas vietettiin A-radion hautajaisia. vanha-a-radio-kimmolla

Tällainen modernimpi A-radio synnytettiin keväällä 2007 Kimmon soluasunnon keittiön pöydälle. Samalla koko bändi siirtyi Radio Hearin leipiin, mutta pian jo saman kesän kynnyksellä A-radio ajautui ratakaisemattomiin taiteellisiin ristiriitoihin, ja joka ukko lähti radiosoolouralle. Tätä seurasi A-radio-sepciaalit (mm. Motown-speciaali ja legendaarinen Olutradio). Syksyn tullen veri ja pelivelat veti kolmikon taas yhteen A-radion toiseen neljänteen tuotantokauteen. Velkojen rauettua A-radio saatettiin jälleen haudan lepoon.

Lopulta A-radion, jo liian monta kertaa avatun, haudan pohjalta raavittiin joka perjantaina kuultavan ohjelman tomuiset jäänteet. Näistä hauraista rippeistä parsittiin kasaan paras koskaan tällä planeetalla esiintynyt A-radio, jonka koet joka perjantai klo 21!

a-radio-20141021-webHistoriasta kiinnostuneille ja muille naavaparroille lisätietoa A-radiosta Hearpediassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>