256 MP3 | Ogg | 128 MP3

kuvitus: kaisa kunelius
HEARIN KAUPPA, OSTA OSTA

100% tuotoista käytetään Hear ry:n toimintaan - muun muassa nettikuluihin, keikkapalkkioihin, laitehankintoihin ja askartelutarvikehankintoihin. Kiitos kannatuksesta!

Toimitus postitse (kulut lisätään hintaan) tai noutamalla Jyväskylän yläkaupungilta jostain. Yläkaupungin tai keskustan alueella voidaan ehkä myös kotiintuoda. Maksu yhdistyksen tilille tai jotenkin sovitusti (ohje sivun alaosassa).PUUHAKIRJA
Hinta: 5 EUR

30 sivua
n. 60 tehtävää

Hearilaistaiteilijoiden kollektiivisesti ideoima ja toteuttama puuhakirja. Sisältää kaikkien Höstfest-puuhakirjojen tehtävät sekä ihan uusia juttuja! Noin 23% tehtävistä sopii myös lapsille! Mahtavaa täytettä pukinkonttiin tai kokin punttiin! Käsinsidottu! Uutuus!
TÄSSÄ NÄYTESIVUJA

 HÖSTFEST-KASSI
Hinta: 10 EUR

Pitkäripainen (vrt. Alko) Reilun kaupan puuvillainen jämäkkä ja laadukas kassi Höstfest-painatuksella. Saatavilla myös käsinpiirretyllä Radio Hear -aiheella (vain 8 EUR)
Lisätietoa kassimatskusta

HÖSTFEST T-PAITA
Hinta: 15/20 EUR

Luonnonvalkoiset luomupuuvillaa (20 EUR) ja valkoiset valkoisia (15 EUR). Hajakokoja jäljellä - etenkin miesten luomupuuvillainen L-koko löytyy varmasti! Kysy äkkiä tilannetta!

 HEAR-KORUT
Hinta: 3-15 EUR

Ylimmän kuvan käsintehty minihamakasettipinssi lahjapaketissa 5 EUR. Paljon eri värejä, voi myös toivoa omaa suosikkiyhdistelmäänsä. Saatavilla myös korviksina (10 EUR/pari).

Lahjapakettiin mahtuu myös vaikka virityskuvapinssi (8 EUR) tai nuottikorvikset (ei kuvassa, 10 EUR). Isommat maatuska-, pöllö-, melodica- yms. korvikset maksavat 15 EUR.

Kierrätysmateriaalista valmistetut Hear-eläimet maksavat 3 EUR ja niillä on elinikäinen vaihto-oikeus (muutamasta kuva tässä).

Kaikki korut ovat nikkelittömiä. Kyselepä näistä, että mitäs olis! Lisäkuvia esim. Hear ry:n fb-albumeissa

 VÄÄRÄ RAHA / KUMPULAINEN SPLIT 7"
Hinta: 6 EUR

Helmi Levyt, Radio Hear & Linnunlaulupubi yhteisjulkaisu vuodelta 2010. Mahtava levy!

A.puoli JAAKKO LAITINEN & VÄÄRÄ RAHA : Sivutien kautta (www)
B.puoli PEKKA KUMPULAINEN & YSTÄVÄT : Kaikki naiset on pahoja (myspace)

Saatavilla myös Hearin ensivinyyli Mats Swan - Seksin kuningas (Hear Records 2007) 7" hintaan 5 EUR. lisätietoa

 


TILAUSLOMAKE

Täytä tähän tietosi ja mitä haluat ostaa. Voit myös vain kysellä tai tiedustella tuotteista. Jos ostat paitoja muistathan mainita kokosi ja toivomasi väri. Hear ry:n tuotevastaava vastaa postiisi, vahvistaa tilauksen ja kertoo miten maksu hoituu.


Tilaus maksetaan Hear ry:n tilille IBAN: FI35 5290 0220 2461 00 käyttäen viitenumeroa 10281. Saat tarkemmat maksuohjeet ja vahvistetun yhteissumman sähköpostilla.
on kyllä tosi vaikeaa kuunneltavaa
etusivu | loki | info/laki | yhdistys | muokkaa